Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ {'hideTitle':'true'}

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
Υπηρεσίες

ΒΠ Πλυντήριο Αυτοκινήτων
Γέρακας Αττική
 
Η επιχείρησή μας “ΒΠ Πλυντήριο Αυτοκινήτων” η οποία εδρεύει στον Γέρακα Αττικής και το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουν την φροντίδα του αυτοκινήτου σας και να σας προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ψάχναμε να βρούμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι αγαπάμε το όχημά μας και επιθυμούμε να το έχουμε πάντα καθαρό και περιποιημένο.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Πλύσιμο στο Χέρι
Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτων
Γυάλισμα – Κέρωμα Αυτοκινήτων
Επιδιορθώσεις μικροζημιών στα πλαστικά
Αλλαγή λαδιών σε 5 λεπτά
Αλλαγή ταπετσαρίας και οροφή 

Σκοπός μας είναι κάθε αυτοκίνητο που βγαίνει από το πλυντήριο αυτοκινήτων μας να είναι πραγματικά καθαρό και περιποιημένο και όχι απλά να δείχνει καθαρό. Είναι για εμάς ευχαρίστηση αλλά και ικανοποίηση το άψογο αποτέλεσμα που σας παραδίδουμε.
 
 
 
 
 
 


ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, αποκλειστικά στο χέρι, με σύγχρονα μηχανήματα και με εξειδικευμένα καθαριστικά που καθαρίζουν εις βάθος, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται και γυαλίζουν το χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Το πλύσιμο στο χέρι αποτελεί την ιδανικότερη λύση, χωρίς να δημιουργεί λεπτές γρατζουνιές και δε φθείρει το βερνίκι, διατηρώντας την γυαλάδα του αμαξώματος και αφαιρούνται πιο εύκολα η σκόνη, η λάσπη, τα άλατα που δημιουργούνται από τη βροχή.

Με χρήση ειδικών οικολογικών καθαριστικών και ζεστού νερού απομακρύνουμε και τους πιο επίμονους λεκέδες. Έτσι, εξασφαλίζουμε για το αυτοκίνητό σας τη σωστή καθαριότητα, στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

 
 
 
 
 


ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Στο αυτοκίνητο μας περνάμε αρκετές ώρες της καθημερινότητας μας, για να πάμε στην εργασία μας, να μεταφέρουμε τα παιδιά μας στο σχολείο, να πάμε για διασκέδαση είτε για να ταξιδέψουμε, οπότε για την καλή υγιεινή, τόσο την δική μας όσο και τον συνεπιβαστών μας, πρέπει ο χώρος αυτόν να φροντίζουμε πάντα να είναι καθαρός.

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι ποιοτικός καθαρισμός κατά τον οποίο, βγάζοντας τα καθίσματα, επιτυγχάνουμε την απόλυτη καθαριότητα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, την συντήρηση των υφασμάτων, πλαστικών ή δερμάτων και την απολύμανση και αποστείρωση του χώρου στον οποίο περνάμε αρκετή ώρα της ημέρας μας. Πραγματοποιείται σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου: ουρανός, ταμπλό, κολωνάκια, ταπετσαρίες, καθίσματα, μοκέτες, ρεζέρβα κ.τ.λ. 

Με τον βιολογικό καθαρισμό εξασφαλίζουμε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο με την λεπτομερή φροντίδα. Έτσι, το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας θα αποτελεί ένα υγιής περιβάλλον για εσάς και του συνεπιβάτες σας. Ακόμα, με τον βιολογικό καθαρισμό απομακρύνονται οι δυσάρεστες οσμές όπως το τσιγάρο καθώς και οι δύσκολοι λεκέδες όπως καφές, χυμός κ.α. ενώ παράλληλα επεκτείνει το χρόνο αντοχής των καθισμάτων.

 
 
 
 

ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ
Ο χρόνος αλλά και πολλοί ακόμα εξωτερικοί παράγοντες όπως ο ήλιος και η σκόνη συχνάς ξεθωριάζουν το χρώμα του αυτοκινήτου. Εάν θέλετε το αυτοκίνητό σας εξωτερικά να δείχνει πάλι σαν καινούργιο, δεν έχετε παρά να έρθετε στο πλυντήριο αυτοκινήτων στο Γέρακα. Εκεί, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας σας περιμένει καθημερινά για να αναλάβει το γυάλισμα και το κέρωμα του αυτοκινήτου σας παρέχοντάς σας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με το γυάλισμα μπορούμε να αφαιρέσουμε μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές και να απομακρύνουμε τέλεια τους ξεραμένους λεκέδες από έντομα και πίσσες. Παράλληλα μπορούμε να τονώσουμε το χρώμα και να ξαναζωντανέψουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας δίνοντάς του πίσω την γυαλάδα πού είχε όταν το αγοράσατε. Για το γυάλισμα του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας που μπορούν να σας εγγυηθούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Όλη η επεξεργασία γίνεται με ειδικά υλικά, κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Με το πέρας του γυαλίσματος γίνεται κέρωμα και περνιούνται όλα τα εξωτερικά πλαστικά με ειδικό γαλάκτωμα, καθώς επίσης περνάμε και αδιαβροχωποίηση για την εξασφάλιση του τελειότερου αποτελέσματος.

 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το πλυντήριο αυτοκινήτων

μας το οποίο εδρεύει Κλεισθένους 29 στο Γέρακα Αττικής και εξασφαλίστε ένα ιδανικό πλύσιμο
για το αυτοκίνητό σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.